Mikor a víz

életre kel

A víztisztító készülékek több mint 99%-a a vizet csupán fizikailag és kémiailag tisztítják meg. A Maunawai víztisztító rendszer a fent maradó 1%-ot képviseli, melyek ettől többet is tudnak. Csak az elmúlt 20-30 év kutatásai világítottak rá a biológiai vízminőség fogalmára.

Ennek alapja, a kristályszerűen rendezett vízmolekulák láncolata. melyek meghatározott geometriai struktúrával rendelkeznek, és elektromágneses jeleket is tárolnak. A minőség szempontjából a friss forrásvíz és sejtjeinkben jelen lévő magas fokon strukturált víz jelenti a viszonyítási pontot.

Világújdonság!

Maunawai

MAUNAWAI KINI: Made in Germany

Kini

A MAUNWAI víztisztító rendszer a szűrési folyamat alatt megváltoztatja a víz szerkezetét, struktúráját, így az biológiailag aktívvá válik. Sejtjeink csak ilyen bioaktív környezetben tudnak megfelelően működni. A MAUNAWAI rendszer tervezésénél ezt a legmagasabb minőséget vettük figyelembe.

Maunawai Kini - "Made in Germany" – Minőség Németországból. Különösen büszkék vagyunk ISO tanúsítványunkra, mert így első kézből garantáljuk a legmagasabb termékminőséget vásárlóink részére.

Szűrőtechnológia
  • section2.img.detail1
  • section2.img.detail1
  • section2.img.detail1
  • section2.img.detail1
  • section2.img.detail1

Itt tudsz színt választani:

"KINI" vízszűrő kancsó

A filter

Vízre mindig és mindenhol szükségünk van. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy természetes ÉLŐ FORRÁS-vizet igyál. Tökéletes útitárs, használhatod munkahelyeden, irodába, és univerzális és praktikus megoldás egyszemélyes háztartásoknak

A csapvizet nagyon gyorsan érintetlen forrás-vízzé alakítja

Próbáld ki magad, öntözd a növényeidet a Maunawai forrásvízzel, és figyeld meg a különbséget, és hogy közben mi történik.

Előszűrő egység

Az előszűrő egység (pad) megszabadítja a vizet a lebegő szennyezőanyagoktól, vízkőtől és nitráttól.

Maunawai 'KINI' High-Tech szűrőrendszer

PI® - filter

A Maunawai HIGH-TECH szűrőbetét eltávolítja a különböző szennyező anyagok, mint a klór, a növényvédő szerek vagy nehézfémek, valamint egyéb szennyeződéseket. Még a nehezen szűrhető anyagokat, mint a réz, a cink, a kábítószer- és hormon maradványokat is. A filter szűrőkapacitása a csere intervallumig számottevően nem csökken.

Az esszencia a PI-technológiában rejlik, melynek során az átfolyó víz speciális kvarc és kerámia-mátrixokkal érintkezik. Ennek során történik meg a víz átalakulása.

Az Eredmény

A természetes (nyomás nélküli) szűrési folyamat eredménye egy nagyon finom, lágy, a sejtek számára vitalizáló hatású forrásvíz. Én a testemnek, sejtjeimnek csak ezt adnám.

 
Dr. Alexis Carrel
Dr. Alexis Carrel Laboratóriumi munkáiért 1912 orvosi Nobel díj

Miért a

Tudomány

MAUNAWAI

A sejt halhatatlan. Egyedül a folyadék, mely a sejtben található van alávetve degeneratív folyamatoknak

"Előfeltétele annak, hogy a sejt örökké éljen az, hogy ezt az extracelluláris folyadékot rendszeresen megújítsuk. Nem minden víz tud "örök életet" biztosítani. A különbség a biológiailag aktív sejtfolyadék, és a normális csapvíz között annak fizikai felépítésében, molekuláinak térbeli elrendeződésében (geometriájában) rejlik. Ennek a rendezettségnek a zavarása betegségeket eredményez."”

Szakértői vélemények a Maunawairól

A Maunawai Élő PI- víz 22,5 Hz-nél mért erős rezonanciajele nem egy csekély szenzáció. Ez annak bizonyítéka, hogy ez a különleges minőségű víz a sejtekben található sejtvízhez hasonlítható...

A Maunawai víz biológiai aktivitásáról a fenti leírás a legkifejezőbb. Anélkül, hogy részletesen belemennénk a különböző rezonancia frekvenciák értelmezésébe, - mely előre vetít további tudományos vízkutatásokat – már most elmondható, hogy a Maunawai víztisztító rendszer által szűrt víz optimálisabbá válik a sejtek számára és kedvez a sejtek rendezettségének koherencia és vitalizáltság szempontjából is, biofizikailag egy nagyon hatékony rendszer.”

Dr. Walter Hannes Medinger
Dr. Walter Hannes Medinger Biofizikus, kvantumfizikus, Tudományos igazgató International Institute for Research - IIREC

Szakértői vélemények a Maunawairól

Testünk túlnyomó részt vízből áll, ebből adódóan nagy fontossággal bír, hogy a víz, amit nap mint nap magunkhoz veszünk, lehetőség szerint tiszta legyen, és olyan tulajdonságokkal rendelkezzen, mint a sejtünkben „ÉLŐ” víz...

Már több mint tíz éve folytattam kutatásaimat olyan víz fellelésére, amely ízletes számomra, és nem vegyszerekkel és különféle sugárzásokkal terhelik a szervezetemet, mindezeken felül a vesémnek is jót tesz.

Miután rátaláltam a Maunawai szűrő rendszerre, addig nem nyugodhattam, míg különféle vizsgálatok révén le nem teszteltem, működési elvét, és a hozzá kapcsolódó kutatásokat át nem tanulmányoztam. A Japánban kifejlesztett szűrő és információs-technikai rendszert, a hétköznapi használatra is tökéletesítették.

A vízről alkotott álmom így valóra vált.

Dr. Stefan Lanka
Dr. Stefan Lanka virológus, molekulár-biológus, a Wissenschafft Plus Magazin tulajdonosa

Tudomány

A daganatok kialakulása a víz (az intracelluláris vizet is beleértve) struktúrájának szétesése által történik. Ebből a „nem élő vízből” góc keletkezik az élő, kvázi-kristályos energetizált víz által körülfogva."

Ez a folyamat folyamatosan arra készteti a sejtet, hogy tovább osztódjon, melynek következtében burjánzó rákos fekély alakul ki."”

(Karl S. Trincher.: Víz – Az élet és gondolkodás alapstruktúrája, Herder, Bécs 1990, ISBN-10:3210250030)

Karl S. Tincher
Karl S. Tincher Karl S. Trincher, neves osztrák-orosz biofizikus

Elemzések és értékelések

Tények

Maunawai PI víz

"A megvizsgált Maunawai vízfeldolgozó készüléknél a kísérlet során a vízcseppekről készült képeken teljes átstrukturálódás volt megfigyelhető. A MAUNAWAI PI- víztisztító rendszer a csapvizet először egy speciális kerámiaszűrőn és a kókuszdió héjából készített aktívszén-szűrőrétegen vezeti át.

Ezután a víz, különböző szűrőrétegeken halad át, melyek többek között PI-kerámia mátrixból, korallból, ásványkövekből álló összetevőket, illetve japán hegyi kristályokat tartalmaznak. Az eredmény egy, a Boden-tó vizétől jelentősen eltérő, centrikus gyűrűszerkezetű víz lett, melynek a közepén jellegzetes kristályformák jelennek meg. ”

Vízcsepp tanulmányok

Mikroszkópos

Vízanalízis

Légi és űrrepülési konstrukciók statikájával és dinamikájával foglalkozó intézet, Universität Stuttgart

Vizsgálat vezető::

Berthold Heusel M.A. Johannesstr. 31A 70176 Stuttgart

Szeretnék többet tudni

Tanulmány

Hosszú távú tesztek

Maunawai KINI teszt. Vizsgált időszak: folyamatos használat mellett 3 hónap

Vizsgálat vezető::
Dr. Walter Hannes Medinger
Vezető intézet: IIREC

Elemzések és értékelések

Sötét-látóteres

Mikroszkópia

Mikroszkópos víz analízis, a képek bemutatása

Légi és űrrepülési konstrukciók statikájával és dinamikájával foglalkozó intézet, Universität Stuttgart

Vizsgálat vezető::
Berthold Heusel M.A.
Johannesstr. 31A - 70176 Stuttgart

Elemzések és értékelések

Paraméter

Leírás

Kiemelkedő szűrőképesség szerves és szervetlen szennyeződések esetén is.

Elektromágneses Összeférhetőség Nemzetközi Kutatóintézete - IIREC

Elemzések és értékelések

Víz

Rezonancia

A Maunawai szűrőrendszer kimagasló képessége, hogy tisztítja, struktúrálja, energetizálja és vitalizálja a vizet.

Elektromágneses Összeférhetőség Nemzetközi Kutatóintézete - IIREC

Több mint 20 éves

Több mint 20 éves

Elköteleződés

A Tiszta éltető víz mellett

A víz lassan 20 éve az egyik legfontosabb terület számunkra, hiszen a jó víz nélkülözhetetlen egészségünk és jó közérzetünk fenntartásához. Az első Maunawai PI-vízszűrő készüléket 1995-ben árusítottuk Németországban.

Saját elkötelezettségem és a kíváncsiságom odáig vezetett, hogy személyesen repültem Japánba, hogy találkozzak Prof. Dr. Shinji Makinoval. Ez a találkozás volt a kezdete és alapja annak, hogy részleteiben megismerjem a már akkor is magas fejlettségi szinten álló PI technológiát. Azóta minden lehetséges víztisztító rendszerrel megismerkedtem, de a mai napig a PI szűrő technológiát tartom minden tekintetben a legjobbnak a piacon.

Az fő cél vezérelt, hogy bonyolult PI technológiát elérhetővé tudjam tenni minden ember számára. A MAUNAWAI víztisztító rendszer kifejlesztése volt erre a megoldást.

Egy olyan víztisztító rendszert, amelyet nem kell csatlakoztatni a vízhálózatra vezeték és áram nélkül működik. Ezek a tulajdonságai könnyen kezelhetővé teszik, így bármely otthonban elhelyezhető. Nem csak a saját tapasztalataink erősítik meg ezt, hanem a lelkes vásárlóinké is. Ezeket a tapasztalatokat és visszajelzéseket is felhasználjuk új termékeink fejlesztéséhez.

Maria Knoch
Maria Knoch Dipl.OEC. Egészségügyi és Táplálkozási Szaktanácsadó

A Maunawai szó jelentése: Forrásvíz

A PI életenergiát jelent.

A PÍ-szimbólum kb. 5000 évvel ezelőtt a sumér kultúrában bukkant fel először. A sumérok a legrégebbi ismert történelmi törzs. A Kr. e. 4. század közepén keletről és délkeletről vándoroltak Dél-Mezopotámia területére. Ékírásuk szerint a PÍ életenergiát jelentett.

A természet mint példakép

A PÍ-vizet növényfiziológiai kutatások keretén belül az 50-es években fedezték fel. A japán Nagoya Egyetem tudósa, Prof. Shoi YAMASHITA hatékonyabbá tette a növénykutatást, és 1964-ben felfedezte, hogy a növényekben található élő víz biológiai és fizikai karakterisztikáját tekintve jelentősen eltér az ivó- vagy forrásvizekétől, de ugyanakkor rendkívül nagy hasonlóságot mutat a szervezet sejtjeiben található sejtvízzel.1985-ben YAMASHITA a PI-víz elnevezést adta ennek az élő víznek.

A CÉL

A PI-kutatás egyik legfelsőbb célja a csapvíz élő PI- vízzé történő átalakítása volt. Természeti megfigyelések vezettek a ma alkalmazott rendszer megalkotásához. Ennek megfelelően a Maunawai-víztisztító rendszer szűrési folyamata is természetes forrásvíz keletkezését veszi alapul. A Maunawai szűrő rendszer a PI-kutatás legújabb eredményein alapszik, és ezeket a tiszta, tökéletesített technológia formájában juttatja el akár az Ön otthonába is.

Egyedülálló

A felhasznált szűrőrendszert speciálisan és kizárólag a Maunawai állítja elő, és csak a MAUNAWAI víztisztító-rendszerében található.

Kapcsolat

Itt tudsz minket elérni:

GeoMag-Water KFT. 2462 Martonvásár Szent László út 5.

Jancsik Péter

Amennyiben kérdésed van a Maunawai Élő víz rendszerrel, vagy általában az egészséges ivóvízzel kapcsolatban, kérdéseiddel fordulj hozzám, szívesen válaszolok.

Jancsik Péter
Maunawai Magyarországi
Hivatalos Márkaképviselet